fbpx

EVENT

Eventkalender i skogen

Vi älskar att hitta på saker här på Naturlogi och med jämna mellanrum händer det saker i skogen. Här lägger vi upp det som ska hända och låter det som har hänt vara kvar!

30 september 2023

FOREST, FOOD & FIRE IHOP MED KORN

Vi testar något nytt och dukar upp i Gläntan, tar fram filtar, tänder eldarna, lyktorna och ljusen och bjuder på en 4-rätters meny i skogen. Gänget från Korn kommer hit och serverar en fantastisk middag med fokus på lokala råvaror där mycket är hämtat direkt från skogen och gården.

Denna omgång blir en testomgång till MYCKET rabatterat pris! Begränsat antal platser så först till kvarn.

Pris per person: 795 kr inkl. alkoholfri dryck samt lätt- och folköl
Anmälan via mail till info@naturlogi.se


2 – 3 september 2023

ÖSTGÖTADAGARNA HOS ÖLSBO GÅRDSBRYGGERI

På Östgötadagarna har vår granne Ölsbo visning av bryggeriet och humleodlingen. Vi tar med oss vårt pick och pack och åker dit med vår omtyckta lammgryta och kör en liten pop-up krog! Det blir ölförsäljning av lättar ölsorter och provsmakning av de starkare.

Läs mer under Östgötadagarnas hemsida.


Juni 2023

SKOGSBAD

Två dagar i juni bjuder vi in till skogsbad i skogen.
Under ett Skogsbad får vi möjlighet att vara närvarande i naturen med alla våra sinnen på ett kravlöst sätt. 
Skogsbad är en långsam guidad vandring i naturen för stressreducering och fördjupad kontakt med naturen och inte sällan också med sig själv.

Skogsbadet tar ca 2,5 h och genomförs i skogen runt Naturlogi genom ett samarbete med Temamet Design AB och Linda som är certificerad skogsbadsguide.

Se mer information under PAKET.


14 augusti 2022

YOGARETREAT

En dag i skogen för att varva ner, slappna av och hitta energi. Dagen genomförs i samarbete med Anna Karin och Yogavana.


9 juli 2022

EMIL JENSEN – ÄN SUSAR SKOGEN

Emil Jensen gör hela sin sommarturné per cykel som en manifestation för miljön, freden och klimatet, med trädplantering, närodlade gästartister och en ny föreställning med musik, poesi och komik om livet på jorden.

Back to Top