OM NATURLOGI

NATURLOGI OCH VERKLIGHETENS GÅRD

Naturlogi är vårt koncept för att få fler människor att uppleva den svenska naturen och den svenska skogen. Det är också ett sätt för oss att försöka uppfylla vår dröm om att kunna leva på vår verksamhet och välkomna gäster till gården.

Verklighetens Gård är en familjegård där vi bor och har vår verksamhet. Förutom Naturlogi driver vi här även ett småbruk med grönsaksodling och får och en liten handelsbod. I handelsboden hittar du allt från lammskinn från våra egna får, tvål, textilier till dukning och bad, köksredskap till glass och våra egna grönsaker efter säsong. Vi väljer våra produkter med omsorg och vårt fokus ligger på att välja produkter som håller länge och där både tillverkning och användande sker på ett miljösmart sätt. Handelsboden fungerar också som reception till Naturlogi.

Besök gärna verklighetensgard.se

CREDITS

Bilder av Arben Rrustemi @ Rrustemi Produktion AB. Från Unsplash kommer Matthew Smith, Niilo Isotalo, Jon Tyson, Ahmed Zayan, Ben Wicks, KAL VISUALS, Sebastian Unrau, Madi Doell, Deglee Degi, Javier Peñas. Tack!

Back to Top