fbpx

OM NATURLOGI

NATURLOGI

Naturlogi drivs av systrarna Josefine och Linnea på den gemensamma familjegården Kojtet utanför Linköping. Naturlogi är vårt koncept och tanke för att få fler människor att uppleva den svenska naturen och den svenska skogen. Vi välkomnar våra gäster att uppleva det fantastiska i att sitta en sen kväll mitt i skogen framför eldens sprakande. Det är det bästa vi vet och vill att fler ska förstå det magiska med naturen och den svenska skogen.

Förutom skogen är såklart våra gäster i centrum och verksamheten bedrivs utifrån förutsättningen att den ska vara hållbar för skogen, för gården och för oss som personer. På Naturlogi finns inte många rum och vårt mål är att varje gäst ska få en upplevelse att minnas för livet.

Reportage och omnämnanden

2022

2021

Projektstöd

För att kunna erbjuda er gäster mat under er vistelse och även erbjuda matupplevelser för gäster som inte bor hos oss har vi under åren 2021 och 2022 byggt ett nytt verksamhetskök. Detta blev möjligt med stöd från europeiska jordbruksfonden och Leader Fokungaland.

CREDITS

Bilder av Arben Rrustemi @ Rrustemi Produktion AB. Från Unsplash kommer Matthew Smith, Ahmed Zayan, Olli Kilpi och Jay Kudva. Tack!

Back to Top