SKOGSBRÖLLOP

Skogsbröllop söder om Linköping

Gästerna anländer och promenerar upp till vigselplatsen i skogen. Själva står ni en bit längre ner i skogen och när alla har satt sig börjar den stora dagen. Här säger ni Ja till varandra under björkarna i hagen, intar er bröllopsmiddag under tak i en glänta i skogen. Njut av sällskapet och festen så länge ni önskar, när ni vill umgås med bara varandra går ni en kort promenad till er bröllopssvit. Här väntar ett varmt bad och en lyxig hotellsäng, mitt i skogen.
Morgonen efter vaknar ni upp till fågelkvitter och frukost på sängen, bara ni två, nu som äkta makar.

Foto: bylindamarie 

Naturnära och litet

Runt bordet ryms upp till ca 25 gäster inklusive brudparet. Så här är platsen för er som önskar ett bröllop med de närmaste. Det blir intimt och mysigt och gott om plats för barn med spring i benen.

PLATS FÖR ER MEN INGA ANDRA

Ni bokar alltid hela skogen, det betyder att det inte finns några andra gäster i närheten och festen kan pågå så sent eller tidigt som ni själva väljer.
Förutom för brudparet finns två rum med dubbelsäng och vindskyddet Lyan. Utöver dessa finns plats för husbilar, husvagnar och tält mot en extra kostnad. Önskar ni eller några gäster komma redan dagen innan kan ni givetvis boka upp rummen fler nätter.

BRÖLLOPSSVIT UTÖVER DET VANLIGA

Bröllopssviten ligger en bit avsides från festplatsen och övriga rum, här finns en egen badtunna i anslutning till rummet. Sover gör ni i en skön dubbelsäng med skogen inpå knuten. Ni har tillgång till sviten från klockan 11 på förmiddagen men kan även boka den natten innan om ni önskar.

MENYER

Väl utifrån tre olika menyer, alla med skogstema och fokus på lokala råvaror i säsong. Maten serveras i samarbete med Korn i Linköping.

Sommarmat

Vi dukar upp på bordet med en riktigt sommarmåltid. Fokus på goda sallader och röror ihop med surdegsbröd samt lamm från gården eller stekost.

Skogsmeny

En meny med förrätt och varmrätt där inspiration till rätterna kommer från skogen runt oss och säsongens råvaror. Serveras till bordet.

Skogsmeny lyx

För er som vill lyxa till det och ha en lite längre middag med servering. 4 rätters middag, såklart även denna med inspiration från skogen runt oss och säsongens råvaror.

Vi fick en helt fantastisk upplevelse hela vägen, från första kontakt fram till den stora dagen.
Ni har tänkt på saker vi inte ens själva tänkt på och fixat med allt in i minsta detalj, vi har känt oss så omhändertagna.

Maria & Oscar

SNABBFAKTA SKOGSBRÖLLOP
Antal gäster: 10 – 25
Bröllopssvit med badtunna och tilltugg på kvällen.
Boende för upp till 10 personer inkl. brudparet ingår.
Festplats i skogen med sittplatser under tak.
I skogen finns ingen el, när mörkret faller tänder vi eldar och lyktor.
Full service med dukning, servering och städning.
Mat enligt ert menyval med med fokus på lokala råvaror efter säsong.
Ungefärligt pris 45 000 kr – 70 000 kr beroende på menyval och antalet gäster.

BOKNING OCH MER INFO

För 2024 börjar dagarna ta slut, men hör gärna av er och fråga finns fortfarande lediga datum. Vi tar även emot bokningar för 2025.