SKOGSRUM

BEKVÄMT OCH AVSKILT BOENDE I SKOGEN

Nerbäddad under varma täcken och filtar i vårt skogsrum, Vistet, upplever ni skogsnatten på det bekvämaste av sätt. Här sover ni i en skön dubbelsäng inomhus men så nära utomhus ni kan komma. Genom de stora glaspartierna syns trädens svajande och med lite tur en sprakande stjärnhimmel eller till och med något djur som smyger förbi.

Tack för en fantastisk upplevelse! Lugnet på verandan, tystnaden och magin i att vakna under natten och titta rakt ut i skogen är förtrollande. Lyxigt och enkelt på samma gång!

Malin & Gabriel

Kanske vaknar ni sedan till fåglarnas sång och solens morgonstrålar eller sover gott fram till förmiddagen. Här finns tid och plats för både tidiga morgonpromenader och härliga sovmorgnar. Frukosten äter ni antigen i sängen eller precis utanför när ni själva vill. Vi kommer upp med frukostkorg när det passar er.

I skogen finns varken el eller rinnande vatten. Dass finns på lägerplatsen precis intill, Wc och dusch nere på gården.

ÄTA I SKOGEN

Till middag kan ni beställa någon av våra matkorgar. De är fyllda med råvaror från trakten och från våra egna odlingar. Maten lagar ni över elden eller på stormkök, känner ni er osäkra? Ingen fara vi hjälper er tillrätta.

PRISER 2 pers
Skogsrum inkl. frukost1 450 kr / natt
Skogsrum 2 nätter inkl. frukost samt lunch dag 2
(se även våra upplevelsepaket)
3 200 kr

Nu har vi stängt för säsongen. Välkomna igen i vår!

UPPLEVELSEPAKET

Vill ni uppleva något mer? Stanna två nätter i skogsrummet och gör en utflykt på dagen eller stanna i skogen och bara slappna av och ta det lugnt. Kika även in på UPPLEVA för att se vad ni mer kan göra under er vistelse på Verklighetens Gård, kanske hyra vår kanot?

SKOGSRO

För er som bara vill ta det lugnt och njuta av naturen. Ta en lång sovmorgon, ströva en stund i skogen och lägg er sedan och i hängmattan, kanske sova en stund eller bara ligga och lyssna på naturens ljud.

Två nätter i skogsrum med frukost och ett enklare lunchpaket ingår i priset. Middagskorgarna köper ni till.
Pris 2 personer: 3 200 kr

PADDELTUR

Vår kanot ligger i Järnlunden vid Hulta badplats ca 10 min bilresa från gården. Ta en paddeltur på dagen, stanna på en ö för att äta lunch och passa på att bada på vägen hem.

Två nätter i skogsrum med frukost, ett enklare lunchpaket och kanothyra ingår.
Middagskorgarna köper ni till.
Pris 2 personer: 3 600 kr

UPPTÄCK NATUREN

För er som vill ta en skön utflykt några timmar mitt på dagen. Med en kort bilresa från oss hittar ni flera naturreservat med vandringsstigar och vacker natur att upptäcka. Vilket av dom ni besöker kan ni välja när ni är här, av oss får ni vägbeskrivning och reservatsfolder. För den äventyrlige kanske Trollegater med Sveriges största urbergsgrotta passar bäst?

Två nätter i skogsrum med frukost och ett enklare lunchpaket ingår. Middagskorgarna köper ni till.
Pris 2 personer: 3 200 kr

Nu har vi stängt för säsongen. Välkomna igen i vår!

ATT SOVA I SKOGEN

Att bo i våra skogsrum är att bo i skogen, fast bekvämt. Även om det är bekvämt påverkas du av väder och vind. Rummen är ouppvärmda och det finns ingen elektricitet. Ulltäcke och filtar värmer gott men det är ändå smart att ta med något extra att sova i, kanske ett ullunderställ eller en varm pyjamas. Var även beredd på att rummen är i skogen och att det är en kortare promenad på stig och skogsväg dit.

Du är inte ensam i skogen, här finns även alla skogens smådjur, vill du sova utan dem är det smart att hålla rummets dörrar stängda även på dagen.

VILKET BOENDE PASSAR DIG?

Back to Top