fbpx

PAKET

PAKET

Höstmys – Lördagar

Höst i skogen är något magiskt, sprakande färger, mörkret som kryper på och den friska luften. Lördagar i oktober finns chansen att möta hösten i skogen, incheckning redan från 13:00 och valfri tid för utcheckning på söndagen. 

INGÅR för 2 personer:
– 1 natt i valt skogsrum (tillgång från 13:00)
– Frukost
– Valfri utcheckning på söndag

Rummen har ingen uppvärmning och ni är utomhus för matlagning, tänk därför på bra kläder och något varmt att sova i. Ta gärna med pannlampan.

Pris från 2 150 kr beroende på rumstyp


Höstmys – Långhelg

Hösten i skogen är en riktigt mysig tid. Njut av mörkret och mys runt elden eller kryp in i rummet och bara ta det lugnt.
Njut extra av helgen och förläng den två extra dagar. Incheckning söndag och sen utcheckning tisdag (senast 14:00). Bokas från 20 augusti till sista september.

INGÅR för 2 personer:
– 2 nätter i valt skogsrum
– Frukost

Pris från 2 900kr beroende på rumstyp


Höstmys – Vardagslyx

Gör en minihelg mitt i veckan. Kom direkt efter jobbet,(incheckning från 16:00) njut av lugnet och fyll på energi med skogens hjälp. Vakna ihop med skogen eller ta en lång sovmorgon.
Flexibel utcheckning, senast 11:00. Går att få tidig frukost (kl. 07:00) om du vill åka direkt till jobbet. Bokas med incheckning måndag till torsdag från 14 augusti till sista september.

INGÅR för 2 personer:
– 1 natt i valt skogsrum
– Frukost

Pris från 1 450 kr beroende på rumstyp


Foto: Fredrik Neregård

Vandringspaket

Upplev den fantastiska Östgötaleden genom Hallstarundan. Rundan är ca 13 km i kuperad terräng. Den bjuder på både vidunderlig utsikt högst upp på Klevberget och blomsterrika ängar på Hallstaängar.

Lunchpaketet hämtas klockan 11 i receptionen, ni tar sedan bilen ca 10 min till leden.

INGÅR för 2 personer:
– 1 nätter i valt skogsrum (tillgång från 16:00)
– Lunchpaket med fika
– Frukost

Pris från 2 450 kr beroende på rumstyp

Back to Top