Födelsedag, svensexa, möhippa
eller bara kompishäng

Letar ni efter en plats för födelsedagsfirande, svensexa, möhippa eller kompishägn. Här finns tid att umgås och inget som stör. Njut av god mat, umgås runt elden, testa skogsbad eller ölprovning. Kom över natten eller stanna några timmar i skogen, ni väljer vad som passar er.

Lyan

Boende

Beroende på hur många ni är och hur ni vill sova finns olika alternativ. Ni kan boka hela skogen eller bara några av rummen.
Laven och Mossan ligger lite i anslutning till varandra och Vistet och Lyan (som delar dass) ligger lite närmare varandra. Inget rum ligger längre än någon minuts promenad bort.
Läs mer om rummen under SKOGSRUM.
Vill ni boka hela skogen mailar ni oss, annars går det fint att boka på hemsidan under BOKA.

HELA SKOGEN 8 – 12 personer
PRIS: 11 000 kr + 300 kr per person
Ni är minst 8 personer och är då garanterat själva i skogen och behöver inte ta hänsyn till andra gäster. Passar utmärkt för er som tror att det kan bli skratt och prat runt elden hela natten. Ni har även tillgång till Gläntan för matlagning och mys vid elden.

I Vistet, Laven och Mossan finns en dubbelsäng. I Lyan får ni plats upp till 6 personer, men ni kommer då att behöva sova ganska trångt. Är ni beredda att sova lite trångt eller om det är barn med får ni plats fler än 12.
Läs mer om de olika boendena HÄR.
HALVA SKOGEN- 4-8 personer
Ni är minst 4 personer och sover i dubbelsäng i Vistet och i sovsäckar i vindskyddet, Lyan. Vid vindskyddet finns gott om plats för häng och måltider. Ni är själva i er del av skogen och kommer inte störa de andra gästerna.
I Lyan får ni plats upp till 6 personer, men ni kommer då att behöva sova ganska trångt. Läs mer om de olika boendena HÄR.
Det finns även möjlighet att övernatta i tält om ni är fler än de som får plats i rummen (300 kr per person inkl. frukost). Ni kan ta med egna eller hyra tält av oss. Det finns även plats för husbilar på parkeringen.

Äta
Forest, Food & Fire

Som grupp kan ni välja att antingen beställa mat från menyn och laga vid ert boende eller boka några av våra måltidsupplevelser. Till dessa kan ni även bjuda in fler än de som sover över. Mer info om dessa hittar ni på Forest, Food & Fire.


Göra

Om ni vill hitta på något extra i samband med ert besök hos oss finns flera aktiviteter som kan bokas på förfrågan. Precis som måltidsupplevelserna går det såklart bra att ha med personer som bara är med på aktiviteterna, utan att sova över.

Utöver aktiviteter finns många fina naturreservat i närheten med spännande platser att upptäcka, bland annat Trollegater, ett fascinerande område med urbergsgrottor och Viggeby med sina fina vandringsleder och möjlighet till bad både från stränder och klippor. I närheten finns även flera företag med kajak- och kanotuthyrning. Picknick kan ni såklart beställas av oss. Ni hittar mer info på på ATT-GÖRA

SKOGSBAD
Med inspiration från den japanska tekniken Shinrin-yoku, där du med hjälp av dina sinnen guidas in till mer avslappning och närvaro. Sessionen sker under en promenadsträcka på ca 2 km, med kortare stopp och övningar i mindfulness under tiden. Vi erbjuder både introduktion och längre skogsbad. Läs mer under ATT-GÖRA .
STUDIEBESÖK MED ÖLPROVNING
Bara ett stenkast från Naturlogi ligger Ölsbo gårdsbryggeri. Här bryggs förstklassig öl på svenska råvaror. Ölprovning och en rundtur i humleodlingen om säsongen är den rätta.
MORGONYOGA
Starta dagen klockan 8:00 med en morgonyoga innan frukost. Vi samlas klockan 8 för en mjukgörande yinyoga mitt i skogen. Efteråt sätter vi oss runt elden och äter frukost tillsammans.
PROVA-PÅ ATT DREJA OCH SKAPA I LERA
ca 20 min från Naturlogi hittar ni Charlottes keramikateljé. Hon tar emot grupper för prova på och här finns även tillgång till bubbelbad. En perfekt aktivitet för er som söker något mer att göra under dagen. För mer info kika på CC keramik.