Att mötas i skogen och runt lägerelden gör något unikt för kreativiteten och samtalet. Vill ni hitta en inspirerande plats för nästa möte eller konferens har ni hittat rätt. Här finns tid för samtal och plats för nya upplevelser.

Här hyr ni antingen hela eller delar av skogen, stannar över natt eller bara träffas för några timmar runt elden. Vi anpassar upplägg efter era behov. Maila oss på info@naturlogi.se för mer info och bokning. Vi kan ta emot grupper över dagen på upp till ca 20 personer. I skogsrummen kan vi ta upp till 10 personer i dubbelsäng och vindskydd. Kika på SKOGSRUM för mer info om rummen.

Erbjudanden för dagskonferenser

MORGONMÖTE
Fika med smörgås vid ankomst (från 8:30)
Tillgång till konferenslokal utomhus fram till 12:00
1 500kr +
75 kr / person*
HALVDAG
Fika med smörgås vid ankomst (från 8:30)
Tillgång till konferenslokal utomhus fram till 13:30
Kolbullelunch som ni lagar tillsammans över eld.
1 500kr +
300 kr/ person*
HELDAG
Fika med smörgås vid ankomst (från 8:30)
Tillgång till konferenslokal utomhus fram till 16:00
Kolbullelunch som ni lagar tillsammans över eld.
Eftermiddagsfika som vi tillagar över elden.
2 000kr +
375 kr / person*
*Priserna är exl. moms och gäller för grupper om 10 – 20 personer. Är ni färre gäller motsvarande 10 personer som minsta debitering.

Möten med naturen som inspiration

Vi tror att kreativiteten ökar och idéer växer lättare genom samtal runt en lägereld i skogen. Vår konferenslokal har varken presentationsutrustning, internet eller whiteboard. Här sitter ni utomhus väderskyddade under tak och med naturen runt omkring er. Mötena här blir annorlunda och fyllda med inspiration och kreativitet.


Aktiviteter för ökad sammanhållning

Kombinera ert möte med något som skapar sammanhållning och nya upplevelser. Vi anpassar upplägget efter ert behov. Maila för offert, kan med fördel kombineras med något av erbjudandena ovan.

SKOGSBAD
Med inspiration från den japanska tekniken Shinrin-yoku, där du med hjälp av dina sinnen guidas in till mer avslappning och närvaro. Sessionen sker under en promenadsträcka på ca 2 km, med kortare stopp och övningar i mindfulness under tiden. Vi erbjuder både introduktion och längre skogsbad. Läs mer under UPPLEV .

STUDIEBESÖK MED ÖLPROVNING
Bara ett stenkast från Naturlogi ligger Ölsbo gårdsbryggeri. Här bryggs förstklassig öl på svenska råvaror. Ölprovning och en rundtur i humleodlingen om säsongen är den rätta.

MORGONYOGA
Starta dagen klockan 8:00 med en morgonyoga innan frukost. Vi samlas klockan 8 för en mjukgörande yinyoga mitt i skogen. Efteråt sätter vi oss runt elden och äter frukost tillsammans.

VANDRING
Runt Naturlogi finns flera fina naturreservat med vandringsleder och spännande platser att upptäcka, bland annat Trollegater, ett spännande område med urbergsgrottor och fina vandringsleder i Viggeby.
Vi hittar tillsammans en lämplig runda i närheten och ni får med er en picknick med antingen lunch eller fika beroende på schemat. (även för färre än 6 personer)

Studiebesök

Vi berättar gärna mer om vår verksamhet och hur vi ser på företagande ur ett hållbarhetsperspektiv med skogen som fokus. Vi tar emot studiebesök för grupper om minst 10 personer. Vi samlas på gårdsplanen, går en runda i skogen där vi tittar på rummen och berättar om verksamheten. Vi avslutar runt elden för frågor och fika. Ett studiebesök under dagtid på vardagar kostar 2 500 kr + moms för grupper om 10 – 25 personer. Önskar ni komma på helger eller är fler tar vi fram en offert för just er grupp.