fbpx

EMIL JENSEN – ÄN SUSAR SKOGEN

9 juli 2022 – Logen Naturlogi

Emil Jensen gör hela sin sommarturné per cykel som en manifestation för miljön, freden och klimatet, med trädplantering, närodlade gästartister och en ny föreställning med musik, poesi och komik om livet på jorden. 

Emil Jensen har senaste åren turnerat med sina föreställningar för fullsatta hus genom hela Sverige, på allt ifrån Dramaten till Way Out West, från Ale Stenar i söder till Kiruna i norr. Nu är det äntligen dags för en ny föreställning och ny turné: ”Än susar skogen”. I sommar helt och hållet per cykel, som en personlig och konkret manifestation för hållbarhet.

Miljöengagemanget har gått som en grön tråd genom Emils liv som både artist och aktivist, nu tar han detta ytterligare ett steg: 

– Min nya föreställning handlar om livet på planeten, som en hyllning till den biologiska mångfalden, till alla som inte har någon röst, till alla som ännu inte fötts, för fred på och med jorden. Då kändes det självklart att genomföra turnén i just denna form. Mycket snack och mycket verkstad, säger Emil själv om den revolutionerande turnémetoden. 

Cykelturnén är ett samarbete med Naturskyddsföreningen, och förhoppningen är att gjuta lite mod, tröst och handlingskraft i en svår tid.

– Min tanke är att det framför allt kan inspirera. ”Kolla, här har vi en klen poet som cyklar hela sin turné, det kanske inte är så svårt att ändra lite på vår livsstil ändå”. Att sprida dåligt samvete funkar sällan som en hållbar drivkraft till förändring, har jag märkt, men att gå från ord till handling på det här sättet ger människor lite ljus och glöd i en mörk tid.

Turnén är ett samarbete med Naturskyddföreningen så kom gärna tidigare och häng med oss i skogen! Tipspromenad och naturvandring står på schemat, håll utkik på Naturskyddsföreningen Linköpings eller Naturlogis instagram för mer info!

När: 9 juli 19:30 till ungefär 20:45. Aktiviteter med Naturskyddföreningen redan från eftermiddagen och framåt
Var: Logen på Naturlogi

Pris: 350 kr per person
Onumrerade sitt och ståplatser


CAMPING

Till konserten utökar vi vår camping med extra platser för husbil, husvagn och tält. Campingen betalas på plats och kostar 200 kr per plats (ej el). Boka campingplatserna genom att maila oss.

FRUKOSTKORG

I frukostkorgen finns klassiska frukostmåsten som yoghurt (från Fresons i Rimforsa), bär, honung, hantverksbakat tunnbröd, hembakad filmjölkslimpa, knäcke, färsksaltad gurka, smör och ost som pålägg. Ägg från granngården och juice från Rscued. Ni hämtar upp korgen i receptionen från 8:30. 130 kr per person
Beställs i samband med bokning av campingplats, kom ihåg att ange antal personer och eventuella allergier.Back to Top