STÄLLPLATSER

Nu har vi stängt för den här säsongen, välkomna igen i vår!

STÄLLPLATSER MED SKOGEN SOM GRANNE

Här har vi en minicamping med tre ställplatser för husbil eller husvagn. Här sover du på det vi kallar midsommarängen precis utanför hagen. Tillgång till vattentoalett och dusch finns i det gamla utedasset, här finns även en enklare ho till disken. Vi har öppet under sommaren och fram till hösten, vi tar generellt inga förbokningar men är ni flera eller bokar matkorgar eller annan utrustning så garanterar vi en plats utan el.

Kika in på UPPLEVA och ÄTA för att se vad du kan hitta på under ditt besök, kanske boka en matkorg och gå upp till lägerplatsen i skogen.

FACILITETER

  • Gratis wifi
  • Dusch och toalett
  • Diskmöjligheter
  • Kreditkort
  • Hundar välkomna

PRISER

Campingplats200kr/natt inklusive el

UTFLYKTSMÅL I NÄRHETEN

Vare sig du kommer själv eller med hela familjen finns det flera utflyktsmål i närheten att välja på. I omgivningarna finns flera sjöar, naturreservat och Östgötaleden passerar några kilometer bort.

Är ni på väg till Astrid Lindgrens Värld eller Kolmården är en natt på vägen perfekt. Vi ligger mitt emellan med ca en timme till båda. Med ungefär en timmes bilväg når du även Varamon som är nordens längsta insjöbad.

SJÖAR

Trakterna runt Verkligheten är sjörika och här kan ni lätt hitta någonstans att bada eller paddla. Kanske hyra vår kanot? Kika in på Upplevelser för mer info.

HACKELBOÖ

Hackelboö är ett lättillgängligt naturreservat för hela familjen. Här finns en ordjakt för barn och en liten badplats. Ligger längs med väg 23/34 ca 15 min bilresa från oss.

TROLLEGATER

Gör en utflykt till en av sveriges största urbergsgrottor, här finns även en grillplats och en sjukt stor gran. Vågar ni er ner i grottan och ta er den närmare hundra meter långa gången runt är både pannlampa och oömma kläder att rekommendera.

VILKET BOENDE PASSAR DIG?

Back to Top