fbpx

NATURCAMPING

MED HAGEN OCH SKOGEN SOM GRANNE

Campingen är stängd för säsongen.

Här hittar ni en mysig camping med fokus på det enkla och naturnära, en naturcamping med skogen och hagen som granne. Här finns en liten grillplats där du kan sitta runt lägerelden tills mörkret faller på. Kanske ser du fladdermusen flyga förbi eller hör ugglan hoa i mörkret.

FACILITETER

  • Gratis wifi
  • Dusch (utan kostnad) och toalett
  • Diskmöjligheter
  • Hundar välkomna
  • Grillplats
  • Dricksvatten
  • Skogspromenader
  • Självbetjäning
  • Reception öppen helger i april- maj och tisdag till söndag under sommaren. Då finns även möjlighet att betala med kort.
  • Kanot och cyklar finns att hyra, mer info under Att göra

Mat

På Naturlogi gillar vi att laga mat över eld, på campingplatsen finns en eldstad och du kan även köpa våra matkorgar. I matkorgarna hittar ni allt ni behöver för maträtten, allt är förberett men tillagningen gör ni själva. Den utrustning som behövs för matlagningen över eld ingår, säg till om ni även behöver få med något att äta på och med. Kika in vår Meny för att se vilka alternativ som finns.

Observera att mat behöver beställas några dagar i förväg för att vi ska veta att alla råvaror finns inne. Har ni missat får ni gärna fråga ändå, kanske löser vi det! Under för- och eftersäsong är köket öppet på helgerna och på högsäsong (juni- augusti) tisdag till söndag fm. Är ni här andra tider gäller samma sak, fråga kanske vi löser det!

PRISER

Campingplats230kr/natt inklusive el

Bokning via mail info@naturlogi.se.

Campingen är stängd för säsongen.

Naturcamping mitt mellan Kolmården och Astrid Lindgrens värld

Naturlogi ligger på perfekt avstånd för en övernattning innan eller efter Kolmården eller Astrid Lindgrend värld. Vi ligger ca 20 min från E4 och ca 5 min från rv. 23/34 med ca 1,5 h till båda parkerna.

UTFLYKTSMÅL I NÄRHETEN

Vare sig du kommer själv eller med hela familjen finns det flera utflyktsmål i närheten att välja på. I omgivningarna finns flera sjöar, naturreservat och Östgötaleden passerar några kilometer bort. Med ungefär en timmes bilväg når du även Varamon som är nordens längsta insjöbad.

SJÖAR

Trakterna runt Naturlogi är sjörika och här kan ni lätt hitta någonstans att bada eller paddla. Kanske hyra vår kanot? Kika in på Upplevelser för mer info.

HACKELBOÖ

Hackelboö är ett lättillgängligt naturreservat för hela familjen. Här finns en ordjakt för barn och en liten badplats. Ligger längs med väg 23/34 ca 15 min bilresa från oss.

TROLLEGATER

Gör en utflykt till en av sveriges största urbergsgrottor, här finns även en grillplats och en sjukt stor gran. Vågar ni er ner i grottan och ta er den närmare hundra meter långa gången runt är både pannlampa och oömma kläder att rekommendera.

Back to Top