NATURCAMPING

MED HAGEN OCH SKOGEN SOM GRANNE

Vi erbjuder en liten mysig camping med fokus på det enkla och naturnära. Här finns en liten grillplats där du kan sitta runt lägerelden tills mörkret faller på. Kanske ser du fladdermusen flyga förbi eller hör ugglan hoa i mörkret.

Kika in på UPPLEVA och MAT för att se vad du kan hitta på under ditt besök, kanske boka en frukostkorg eller en matkorg och laga över elden på kvällen?

Vi har nu stängt för säsongen.
Välkomna igen till våren.

FACILITETER

  • Gratis wifi
  • Dusch och toalett
  • Diskmöjligheter
  • Kreditkort
  • Hundar välkomna
  • Grillplats
  • Dricksvatten
  • Skogspromenader

PRISER

Campingplats250kr/natt inklusive el

Drop-in eller bokning via appen A-camp. För ankomst söndagar och måndagar gäller drop-in med swish eller kontanter som betalningsmedel, dessa dagar går alltså inte att boka. Övriga dagar går bra att boka och då har vi även kortbetalning i receptionen.

Kolmården och Astrid Lindgrens värld

Naturlogi ligger på perfekt avstånd för en övernattning innan eller efter Kolmården eller Astrid Lindgrend värld. Vi ligger ca 20 min från E4 och ca 5 min från rv. 23/34 med ca 1,5 h till båda parkerna.

UTFLYKTSMÅL I NÄRHETEN

Vare sig du kommer själv eller med hela familjen finns det flera utflyktsmål i närheten att välja på. I omgivningarna finns flera sjöar, naturreservat och Östgötaleden passerar några kilometer bort. Med ungefär en timmes bilväg når du även Varamon som är nordens längsta insjöbad.

SJÖAR

Trakterna runt Verkligheten är sjörika och här kan ni lätt hitta någonstans att bada eller paddla. Kanske hyra vår kanot? Kika in på Upplevelser för mer info.

HACKELBOÖ

Hackelboö är ett lättillgängligt naturreservat för hela familjen. Här finns en ordjakt för barn och en liten badplats. Ligger längs med väg 23/34 ca 15 min bilresa från oss.

TROLLEGATER

Gör en utflykt till en av sveriges största urbergsgrottor, här finns även en grillplats och en sjukt stor gran. Vågar ni er ner i grottan och ta er den närmare hundra meter långa gången runt är både pannlampa och oömma kläder att rekommendera.

Back to Top