fbpx

NATURCAMPING

NATURCAMPING MED HAGEN OCH SKOGEN SOM GRANNE

Här har vi en minicamping med tre platser för husbil eller husvagn. Här sover du på det vi kallar midsommarängen precis utanför hagen. På ängen finns även en liten grillplats där du kan sitta runt lägerelden tills mörkret faller på. Kanske ser du fladdermusen flyga förbi eller hör ugglan hoa i mörkret.

Vi erbjuder en liten mysig camping med fokus på det enkla och naturnära.

Kika in på UPPLEVA och ÄTA för att se vad du kan hitta på under ditt besök, kanske boka en frukostkorg eller en matkorg och laga över elden på kvällen?

FACILITETER

  • Gratis wifi
  • Dusch och toalett
  • Diskmöjligheter
  • Kreditkort
  • Hundar välkomna
  • Grillplats

PRISER

Campingplats200kr/natt inklusive el

UTFLYKTSMÅL I NÄRHETEN

Vare sig du kommer själv eller med hela familjen finns det flera utflyktsmål i närheten att välja på. I omgivningarna finns flera sjöar, naturreservat och Östgötaleden passerar några kilometer bort.

Är ni på väg till Astrid Lindgrens Värld eller Kolmården är en natt på vägen perfekt. Vi ligger mitt emellan med ca en timme till båda. Med ungefär en timmes bilväg når du även Varamon som är nordens längsta insjöbad.

SJÖAR

Trakterna runt Verkligheten är sjörika och här kan ni lätt hitta någonstans att bada eller paddla. Kanske hyra vår kanot? Kika in på Upplevelser för mer info.

HACKELBOÖ

Hackelboö är ett lättillgängligt naturreservat för hela familjen. Här finns en ordjakt för barn och en liten badplats. Ligger längs med väg 23/34 ca 15 min bilresa från oss.

TROLLEGATER

Gör en utflykt till en av sveriges största urbergsgrottor, här finns även en grillplats och en sjukt stor gran. Vågar ni er ner i grottan och ta er den närmare hundra meter långa gången runt är både pannlampa och oömma kläder att rekommendera.

Back to Top