LÄGERPLATS

CAMPA BEKVÄMT I SKOGEN

Längtar ni efter äventyr men tycker det känns svårt att veta vart ni ska slå upp ert tält, skippar ni helst att gå på toa i skogen och är svaga för morgonduschen. Då är vår Lägerplats perfekt för er!

Har ni inte egen utrustning kan ni hyra av oss, antingen bara tält eller ett övernattningspaket med tält, sovsäckar och liggunderlag. Tältet sätter ni upp själva, men känner ni er osäkra finns vi självklart tillhands.

Här slår ni upp ert tält inom området och har tillgång till både grillplats och dass i skogen. Vid grillplatsen finns det ved och dessutom murrikka, kokkärl och lite annat som kan vara bra när mat ska tillagas över öppen eld. Vill ni slippa planera och handla kan ni köpa någon av våra middagskorgar.

ATT GÖRA

Det finns mycket att upptäcka i skogen, kanske bygga en koja? Leka kurragömma mellan träden runt lägerplatsen eller gå på skogsbingo? Eller varför inte bara vila i en av hängmattorna? Vill ni istället ta en utflykt finns flera bra utflyktsmål i trakten.

SJÖAR

Trakterna runt Verkligheten är sjörika och här kan ni lätt hitta någonstans att bada eller paddla. Kanske hyra vår kanot? Kika in på Upplevelser för mer info.

HACKELBOÖ

Hackelboö är ett lättillgängligt naturreservat för hela familjen. Här finns en ordjakt för barn och en liten badplats. Ligger längs med väg 23/34 ca 15 min bilresa från oss.

TROLLEGATER

Gör en utflykt till en av sveriges största urbergsgrottor, här finns även en grillplats och en sjukt stor gran. Vågar ni er ner i grottan och ta er den närmare hundra meter långa gången runt är både pannlampa och oömma kläder att rekommendera.

Nu har vi stängt för säsongen. Välkomna igen i vår!

PRISER

Tält på lägerplatsen200 kr / natt / person över 15 år
100 kr /natt / person under 15 år

HYRA AV UTRUSTNING

Har du inte all utrustning du behöver för ditt äventyr så finns det en del att hyra av oss. Tält och övernattningspaket går bra att hyra även om du inte sover hos oss. I övernattningspaketet ingår tält, sovsäck och liggunderlag.

VILKET BOENDE PASSAR DIG?

Back to Top