fbpx

KONFERENSER & GRUPPER

Möten med skogen som inspiration

Att mötas i skogen och runt lägerelden gör något unikt för kreativiteten och samtalet. Är ni en kompisgrupp eller ett företag och vill hitta en lugn plats där det bara är ni har ni hittat rätt. Här finns tid för samtal och plats för nya upplevelser.

Här hyr du antingen hela eller delar av skogen, stannar över natt eller bara träffas för några timmar runt elden. Vi anpassar upplägg efter era behov. Maila oss på info@naturlogi.se för mer info och offert.

Samtal runt elden eller i konferenslokal

Vi tror att kreativiteten ökar och idéer växer lättare genom samtal runt en lägereld i skogen. Här blir mötena något annat med en sprakande eld istället för internet, presentationsutrustning och whiteboard.
För er som kommer flera dagar har vi även kontakter med konferensanläggningar i närheten, en bra kombination för att få både upplevelsen i skogen och tillgång till en mer klassisk konferenslokal.

Forest, Food & Fire,
matlagning runt elden

Att laga mat över elden är något speciellt och ett fantastiskt sätt att uppleva skogen och naturen. Vi erbjuder matupplevelser anpassade efter era önskemål. Antingen en fika, lunch eller kvällsmat. Ni kan läsa mer under matupplevelser.

Ett hotell i skogen

I våra skogsrum sover ni bekvämt med naturen nära inpå. Här finns plats för 6 personer i dubbelsäng och 4-6 personer i sovsäck i Lyan. Läs mer om våra rum under skogsrum. I våra skogsrum finns varken el eller rinnande vatten, här står enkelhet och skogen i fokus. Ni ligger nerbäddade under varma täcken och filtar, så det gör ingenting att temperaturen kryper neråt framåt hösten.

Att göra och uppleva

För grupper om minst 6 personer erbjuder vi även aktiviteter i skogen eller i närheten.

SKOGSBAD MED KORTARE VANDRING
Med inspiration från den japanska tekniken Shinrin-yoku, där du med hjälp av dina sinnen guidas in till mer avslappning och närvaro. Sessionen sker under en promenadsträcka på ca 2 km, med kortare stopp och övningar i mindfulness under tiden.

STUDIEBESÖK MED ÖLPROVNING
Bara ett stenkast från Naturlogi ligger Ölsbo gårdsbryggeri. Här bryggs förstklassig öl på svenska råvaror. Ölprovning och en rundtur i humleodlingen om säsongen är den rätta.

MORGONYOGA
Starta dagen klockan 8:00 med en morgonyoga innan frukost. Vi samlas klockan 8 för en mjukgörande yinyoga mitt i skogen. Efteråt sätter vi oss runt elden och äter frukost tillsammans.

VANDRING
Runt Naturlogi finns flera fina naturreservat med vandringsleder och spännande platser att upptäcka, bland annat Trollegater, ett spännande område med urbergsgrottor och fina vandringsleder i Viggeby.
Vi hittar tillsammans en lämplig runda i närheten och ni får med er en picknick med antingen lunch eller fika beroende på schemat. (även för färre än 6 personer)
Back to Top