VANLIGA FRÅGOR

JAG VILL BYTA DATUM?

Om du vill omboka ditt besök gör du lättast i en ny bokning och skriver i övrigt rutan att du vill omboka din andra bokning och vilket datum den var på. Då avbokar vi helt enkelt den gamla bokningen och du har ett nytt datum! Så länge du bokar samma typ av boende så behöver vi inte justera något med betalningen.

KAN JAG TA MED HUND?

Bor du på Naturcampingen, tält eller i vindskyddet går det bra. Bor du i skogsrummen vill vi helst att du lämnar hunden hemma men den kan få följa med. Då tar vi en extra avgift på 200 kr för extra städningen. Skriv i övrigt rutan att du har hund med. Ett av Nästena är helt hundfria.

KAN VI SOVA FLER ÄN 2 I SKOGSRUMMEN?

I alla skogsrum finns en dubbelsäng, är ni bekväma med att sova tex tre vuxna eller två vuxna och två barn så går det bra. Extra vuxen kostar 500 kr och barn under 12 år kostar 150 kr och då ingår såklart frukost för alla. Ange i övrigtrutan i bokningen.

HUR MÅNGA FÅR PLATS ATT GLAMPA I VINDSKYDDET?

Lite beroende på hur trångt man vill ligga såklart men tre vuxna är inga problem. Det är 2,7 m brett och 2m djupt. Barn under 12 år kostar 150kr, ange i övrigtrutan i bokningen.

VI ÄR ETT STORT SÄLLSKAP, HUR GÖR VI?

Alla boenden är inom 5 minuters promenad så det går att tex boka alla skogsrum och glampingen och sedan umgås vid tex glampingens grillplats. Denna lösning ger möjlighet för 8-9 personer att komma hit samtidigt. Det går även att komplettera med flygande tält utanför skogsrummen eller glampingen.

Hör gärna av er om ni har frågor eller vill diskutera olika lösningar.

JAG HAR LITE SVÅRT ATT GÅ, KAN JAG BO I SKOGEN?

Alla boenden förutom Naturcampingen ligger en liten bit upp i skogen, det är en liten backe att gå uppför för att komma upp. Det är ca 400m, lite beroende på vilket boende du har. Nästet 2 är det som ligger närmast gården.

Vill du så kan vi alltid hjälpa till att skjutsa upp dig på vår fyrhjuling.

Det går alltså inte att åka bil till något boende förutom Naturcampingen.

HUR BESTÄLLER JAG MAT?

Du kommer få ett mail från oss ca en vecka innan ditt besök. Du beställer mat genom att svara på mailet. Eftersom vi köper in råvaror och förbereder mycket innan du kommer är det viktigt att vi får din beställning senast söndagen innan veckan för ditt besök.

VAD KAN JAG KÖPA FÖR DRYCK?

Vi har inget serveringstillstånd och därmed inga alkoholhaltiga drycker, däremot en massa goda alkoholfria alternativ. För oss är det helt okej om du vill ta med egen dryck. Läs mer om olika alternativ under Mat.

HITTAR DU INTE SVAR PÅ DINA FRÅGOR?

Back to Top