VANLIGA FRÅGOR

KAN VI SOVA FLER ÄN 2 I SKOGSRUMMEN?

I Lyan som är vårt vindskydd går det är lättast att vara fler än två i. Här finns en yta med madrasser som är ungefär 2 m x 2,5 m. Så lite beroende på vilket håll du väljer att sova på avgör ju även hur trångt det blir. Ni kan med enkelhet sova t.ex. tre vuxna eller två vuxna och två mindre barn.

I Vistet och Nästet finns en dubbelsäng, är ni bekväma med att sova fler i den går det bra. Tänk på att även ytorna runt är tämligen begränsade och vi har tyvärr ingen möjlighet att ställa dit extra möbler.

Se priserna för extra personer för respektive rum.
Är ni fler har vi även tält att hyra ut, hör av er till oss för mer information.

Vad har ni för företagsevent?

För företag kan vi ordna lite olika event och arrangemang. Vare sig ni vill bo över eller bara stanna en stund för matlagning i skogen. Vi har i dagsläget ingen konferenslokal.
Hör av er så ser vi vad vi kan lösa!

JAG VILL BYTA DATUM?

Om du vill omboka ditt besök gör du lättast i en ny bokning och skriver i övrigt rutan att du vill omboka din andra bokning och vilket datum den var på. Då avbokar vi helt enkelt den gamla bokningen och du har ett nytt datum! Så länge du bokar samma typ av boende så behöver vi inte justera något med betalningen.

KAN JAG TA MED HUND?

Bor du på Naturcampingen, går det så klart fint. Bor du i skogsrummen vill vi helst att du lämnar hunden hemma men den kan få följa med. Då tar vi en extra avgift på 200 kr för extra städningen. Skriv i övrigt rutan att du har hund med. Ett av Nästena är helt hundfria.

VI ÄR ETT STORT SÄLLSKAP, HUR GÖR VI?

Alla boenden är inom 5 minuters promenad så det går att tex boka alla skogsrum och umgås vid en av dessa. Det ger möjlighet för 8-9 personer att komma hit samtidigt. Det går även att komplettera med tält (egna eller som ni hyr av oss) utanför skogsrummen eller glampingen.

Hör gärna av er om ni har frågor eller vill diskutera olika lösningar.

JAG HAR LITE SVÅRT ATT GÅ,
KAN JAG BO I SKOGEN?

Alla boenden förutom Naturcampingen ligger en liten bit upp i skogen, det är en liten backe att gå uppför för att komma upp. Det är ca 400m, lite beroende på vilket boende du har.

Det går alltså inte att åka bil till något boende förutom Naturcampingen.

HUR BESTÄLLER JAG MAT?

Du kommer få ett mail från oss ca en vecka innan ditt besök. Du beställer mat genom att svara på mailet. Eftersom vi köper in råvaror och förbereder mycket innan du kommer är det viktigt att vi får din beställning innan du kommer.

VAD KAN JAG KÖPA FÖR DRYCK?

Vi har inget serveringstillstånd och därmed inga alkoholhaltiga drycker, däremot en massa goda alkoholfria alternativ. Läs mer om olika alternativ under Mat.

HITTAR DU INTE SVAR PÅ DINA FRÅGOR?

Back to Top