fbpx

VANLIGA FRÅGOR

Vad finns för matlagningsutrustning?

Vid varje skogsrum finns:

  • stekhäll
  • kolbullepanna
  • stekspade
  • 2 st grillpinnar
  • tekanna
  • grillgaller
  • muggar

Vi ser alltid till att ni har den utrustning ni behöver för mat som beställs via oss.

Hur lång säsong har ni och är ett särskilt datum ledigt?

Säsongen för våra matupplevelser är året runt med högsäsong under höst /vinter/vår. Våra skogsrum är öppna ungefär april till september, vilka lediga datum som finns hittar du i vår bokningskalender HÄR . Är du en grupp? Då kan andra öppettider gälla. Kika gärna på vår sida för grupper och konferenser som du hittar HÄR.

KAN VI SOVA FLER ÄN 2 I SKOGSRUMMEN?

I Lyan som är vårt vindskydd går det bra att vara fler än två. Här finns två ytor med madrasser som är ungefär lika breda som en dubbelsäng var. Så hur många ni kan vara beror på hur trångt ni kan sova, men ni får lätt plats 4 personer.

I Vistet och Nästet finns en dubbelsäng, är ni bekväma med att sova fler i den går det bra. Tänk på att även ytorna runt är tämligen begränsade och vi har tyvärr ingen möjlighet att ställa dit extra möbler.

Se priserna för extra personer för respektive rum, dessa gäller även för medföljande barn. Bäbisar får såklart följa med utan kostnad.
Är ni fler har vi även tält att hyra ut, hör av er till oss för mer information.

Jag kommer själv till skogsrummen,
vad kostar det då?

Kommer du själv så får du 20 % på priset för rummen. Ange koden ”fridfullt” i rabattrutan. Då ser vi även att du använt koden och förbereder rummen för en person.

Vad har ni för företagsevent?

För företag kan vi ordna olika event och arrangemang. Vare sig ni vill bo över eller bara stanna en stund för matlagning i skogen. Vi har i dagsläget ingen konferenslokal. Kika HÄR för mer info.
Hör av er så ser vi vad vi kan lösa!

JAG VILL BYTA DATUM?

Maila oss för att göra en ombokning.

KAN JAG TA MED HUND?

Skogsrummen är små med mycket obehandlat trä och naturmaterial som lätt blir smutsiga, vi vill därför helst att du lämnar hunden hemma om du bor i dom. Skogsrummet Mossan är helt hundfri.

Har du inte möjlighet att få hundvakt så får den följa med, vi tar ut en extra avgift på 200 kr för den extra städningen. Om hunden följer med förutsätter vi att den är helt rumsren och att den inte stör övriga gäster i skogen. Tyvärr har vi upplevt att många hundar är inte vana att sova så pass nära skogen och kan bli nervösa och skälla på ljud i natten. Skriv i övrigt rutan att du har hund med.

VI ÄR ETT STORT SÄLLSKAP, HUR GÖR VI?

Alla boenden är inom några hundra meter så det går att tex boka alla skogsrum och umgås vid en av dessa. Det ger möjlighet för ca 10 personer att komma hit samtidigt. Det går även att komplettera med tält egna eller som ni hyr.

Hör gärna av er om ni har frågor eller vill diskutera olika lösningar.

JAG HAR LITE SVÅRT ATT GÅ,
KAN JAG BO I SKOGEN?

Alla boenden ligger en liten bit upp i skogen, det är en liten backe att gå uppför för att komma upp. Det är ca 400m, lite beroende på vilket boende du har.

Det går alltså inte att åka bil till något boende.

HUR BESTÄLLER JAG MAT?

Du kommer få ett mail från oss ca en vecka innan ditt besök. Du beställer mat genom att svara på mailet. Eftersom vi köper in råvaror och förbereder mycket innan du kommer är det viktigt att vi får din beställning innan du kommer.

VAD KAN JAG KÖPA FÖR DRYCK?

Vi har inget serveringstillstånd och därmed inga alkoholhaltiga drycker, däremot en massa goda alkoholfria alternativ och folköl från granngården. Läs mer om olika alternativ under Mat.
Det är helt ok att ta med egen dryck.

Jag har ett presentkort men vill
uppgradera till ett dyrare boende, hur gör jag?

Boka det boende du vill ha och skriv in ditt presentkortsnummer, summan på presentkortet kommer dras av och du betalar bara mellanskillnaden. Observera att OM presentkortet gäller även för mat (utöver frukost) kommer även den summan att dras av, maten kommer alltså INTE att ingå i din nya bokning utan betalas på plats.

HITTAR DU INTE SVAR PÅ DINA FRÅGOR?

Back to Top